Nagyszerű útmutató, hogyan lehet a legtöbbet kihozni az IPhone-ból

Új alkalmazásokat szeretne, de nem tudja, hogyan találja meg és töltse le őket?

Beállíthatja a helyalapú emlékeztetőket az iPhone alapján. Nem kell elmondania Sirinek, hogy emlékeztesse Önt arra, hogy egy adott időpontban hívja munkáját. Azt is elmondhatja a Sirinek, hogy emlékeztesse Önt, hogy tegyen valamit, amikor hazaér. Még akkor is emlékeztetője lehet, ha nem tudja megjósolni, hogy mikor lesz haza.

Mondja el, hogy szörföz egy közeli száraz tisztítót. Amikor megkeresi a keresett számot, nincs szükség arra, hogy a telefon területére lépjen a szám tárcsázásához. Csak nyomja meg a számot, majd csatlakozik a hívni kívánt vállalkozáshoz.

A képernyő hasznos befektetés az iPhone számára. Enélkül karcolások és nickek lesznek. Még az ujjunkban rejtett apró szennyeződés is megkarcolhatja a képernyőt.

Az iPhone segíthet abban, hogy az egyik helyről egy új helyre kerüljön. A telefon térképfunkcióját csak egy csap segítségével érheti el.

Fáradt-e az iPhone-nál kapott összes értesítésről? Ezeket a lépéseket követve könnyen kikapcsolhatja őket. Ellenőrizze az "Értesítési központban"; majd távolítson el mindent, amit jelenleg nem használ. Ez az akkumulátor hosszabb ideig tartó használatát is segítheti.

Van egy alkalmazás, amely lehetővé teszi az iPhone használatát fájlok tárolására. Könnyen feltölthet zenét, fényképeket, videókat és szöveges fájlokat. A fájlokat közvetlenül a számítógéphez csatlakoztatva érheti el a fájlokat, vagy nyissa meg őket a telefonon.

Miután elolvasta ezt a cikket, most már mindent tud az új iPhone-alkalmazásokról. Az alkalmazások letöltéséről, telepítéséről és használatáról többet is megtudhat. Használjon mindent, amit megtanult, és élvezze iPhone-ját.