Nehéz a honlap kialakítása? Próbálja ki ezeket az webfejlesztési ötleteket!

Valószínűleg izgatottan és rémülten érzi magát a saját webfejlesztéshely létrehozásakor. Lehet, hogy óvatos a felmerülő költségekkel kapcsolatban, és kikhez fordulhat a szükséges iránymutatásokért. Az alábbi cikk tippeket tartalmaz, amelyek a tervezés néhány alapját lefedik, hogy ma már elindulhasson.

Mindig ügyeljen arra, hogy értelmes visszajelzést adjon, mivel ez hozza létre a kommunikációt a webfejlesztésoldal és a látogatói között. Például, ha egy látogató által végrehajtott művelet hibát eredményez, akkor ne jelenítse meg egyszerűen a „hiba történt” -t. Ehelyett adjon meg egy üzenetet, amely elmagyarázza, mi történt, és hogy a látogató hogyan javíthatja a hibát egy másik művelet végrehajtásával. E visszajelzés hiányában a látogatók nagyobb valószínűséggel csalódnak, és csak feladják azáltal, hogy elhagyják a webfejlesztéshelyet.

Tesztelje webfejlesztéshelyét, mielőtt az életbe lép. Semmi sem rosszabb, mint az új webfejlesztéshely elindítása, és hibák vagy más problémák miatt azonnal le kell vennie azt. Szerezzen egy olyan csoportot emberekkel, akik különféle böngészőket és számítógépes platformokat használnak, és kérje meg őket, hogy használják az Ön webfejlesztéshelyének béta verzióját, írva le minden esetleges problémát.

Használjon képeket okosan. A bittérképes képek általában nem mutatnak jó internethasználatot, és egyes GIF-fájlok nem működnek jól sok színben. A kép mérete szintén fontos, mivel a nagyobb képek miatt a nézőknek várniuk kell a letöltésre. Válasszon kisebb képeket, és takarékosan használja őket webfejlesztéshelye kezelhetőségének javításához.

Használjon eredeti fényképeket egyedi és vonzó webfejlesztéshely létrehozásához. A képek megbontják az unalmas, szöveges webfejlesztéshelyet, és felhasználóbarátabb hangulatot adnak neki. A képek segítik a látogatók érdeklődését és hosszabb ideig tartják őket az Ön webfejlesztéshelyén.

Használjon zsemlemorzsát, és készítse el úgy, hogy a webfejlesztéshely logóra kattintva visszatérjen a kezdőlapra. A zsemlemorzsa olyan jelölő, amely megmutatja, hogy a látogató hol van a webfejlesztéshely szerkezetében. A zsemlemorzsa például "otthon> bútorok> ágyak" lehet. Amikor a felhasználó rákattint egy linkre a zsemlemorzsában, visszatérhet egy további oldalra a webfejlesztéshelyhierarchiában. Az üzleti emblémára kattintással a látogatót is vissza kell vonnia a honlapra.

A fájlméretek befolyásolják a webfejlesztéshely betöltési sebességét. A fájlméretet a fájltípusok figyelembevételével vezérelheti. A GIF-eket sokkal könnyebben lehet felhasználni az Ön webfejlesztéshelyén. Ezek a fájlok segítenek a lehető legtöbb hely megtakarításában. Annak biztosítása érdekében, hogy a látogatók pozitív élményben részesüljenek, a grafikákat jobb méretű fájltípusokká kell konvertálni.

Gondoskodni szeretne arról, hogy webfejlesztéshelyét bármilyen típusú operációs rendszerben és programban meg lehessen nézni, a böngészőktől, például az Internet Explorertől a firefoxig. Azt is szeretné biztosítani, hogy webfejlesztéshelye működjön mind a Windows, mind a Mac operációs rendszereken, így a lehető legtöbb felhasználó tudja megtekinteni a tartalmat.

Tegyen meg mindent, hogy összhangban maradjon erőfeszítéseivel, amikor webfejlesztésdesignot tanul. Nem akarja megtanulni néhány dolgot, majd pár héttel később térjen vissza, és próbáljon meg valami újat megtanulni, és már elfelejtette azokat az információkat, amelyeket korábban megtanult, hogy bonyolítja az egész webfejlesztéses tervezési folyamatot.

Kerülje a captchas használatát az eredeti regisztráción túl. Amint a néző meglátogat egy captcha-t, automatikusan azt gondolják, hogy sok munkát kell végezniük, csak hogy megismerjék az Ön webfejlesztésoldalát. A webfejlesztéshely legnagyobb rajongói kivételével mindenki távozik, ha túl sok CAPTCHA-t kell kitöltenie.

Lehet, hogy készen áll arra, hogy kipróbálja a saját kezét a webfejlesztésoldal tervezésén. Készítsen költségvetést, készítsen vázlatokat és keressen tanácsadókat. A kezdéssel most olyan webfejlesztéshelyeket hozhat létre, amelyek sok pénz nélkül teljesítik igényeit!