Építse fel online vásárlási karrierjét itt!

Szeretné lenyűgözni barátait és családját online vásárlási készségével? Pénzt kell spórolnia egy vásárláson, de nem tudja, hol kezdje? Ha szeretné megtudni, hogyan vásárolhat online olcsón, ez a cikk részletesen elmagyarázza a folyamatot.

Amikor online vásárol, biztosnak kell lennie abban, hogy tudja, kitől vásárol. Ha online aukciós oldalon vásárol, csak olyan személyektől vásároljon, akik pozitív visszajelzéseket adnak. Más oldalakon nézze meg, hogy jó hírű vállalat -e, ha online véleményeket keres róluk.

Egy jó hírű online eladónak rendelkeznie kell a Better Business Bureau által rögzített előzményekkel. Ellenőrizze a BBB -vel, mielőtt elválik a nehezen megkeresett pénzétől, hogy nem érkezett -e jelentős vagy folyamatos panasz ellenük. Nem akarja, hogy a pénzét egy olyan céggel költse, amely nem teljesít.

Tegye szokásává, hogy regisztrál az árriasztásokra. Ez vonatkozik a nemrégiben vásárolt termékekre is. Az árfigyelmeztetések tájékoztatják Önt, ha egy termék a kívánt árra esett. Ha pedig nemrégiben teljes áron vásárolt, kérhet árkorrekciót az új üzlet teljesítéséhez.

Vigyázzon, mely oldalakat pártfogolja. Nehéz tudni, hogy melyik van fent és fel, és melyik nem, de van néhány nyom. Ha a címnek nincs értelme, vagy a tervezés nem megfelelő, menjen egy másik webhelyre. Ezenkívül, ha egy csomó felugró ablak jelenik meg, zárja be őket, és lépjen tovább.

Óvakodjon attól, hogy túlzásba vigye. Sokkal könnyebb a túlköltekezés, ha online vásárol. Elkezd racionalizálni, hogy többet költhet ezekre a cipőkre, mert pénzt takarított meg a gázon és az ételeken, amelyeket például a bevásárlóközpontba ment volna. Adj magadnak egy határt, és tartsd magad hozzá.

Számos webhely kínál lehetőséget arra, hogy az egymással versengő weboldalak árait megtekinthesse ugyanazon a tételen, ami pénzt takaríthat meg hosszú távon. Sok webhely "áraz egyeztetést" egy azonos elemmel, ha meg tudja mutatni nekik, hol kínálják alacsonyabb áron egy másik webhelyen. Ismerje meg, mely weboldalak kínálnak árakat, és használja ki az előnyére a megtakarítások maximális kihasználása érdekében.

Szeretné figyelni az árcsökkenéseket, de nincs ideje folyamatosan ellenőrizni az oldalt? Próbálja ki az árkövetőt! Ezek a weboldalak figyelemmel kísérik a termékeket, és e -mailt vagy szöveget küldenek, amikor eléri a kívánt árat. Ez különösen nagyszerű az ünnepi vásárláshoz.

Kerülje személyes vagy üzleti e -mail címének használatát, amikor online vásárol. Sokszor rengeteg nem kívánt e -mailt fog kapni vásárlás után. Ha e -mailt állít be kifejezetten a vásárlási webhelyekhez, akkor az összes levélszemét nem keveredik össze az összes jogos e -mailjével.

Vásárlás előtt feltétlenül olvassa el figyelmesen a termékoldalt. Ellenőrizze az adott elem sajátosságait, például a méretét, és győződjön meg arról, hogy minden szükséges funkcióval rendelkezik. Ne feledje, hogy a weboldalon található termékképek nem feltétlenül pontosak.

Az esküvői vagy babajándékok vásárlása sokkal egyszerűbb most, hogy a címzettek online regisztrálhatnak, és böngészhet a választékban, megtekintheti a már megvásárolt termékeket, és kiválaszthat valamit, amely megfelel a költségvetésének és az igényeinek. Azt is választhatja, hogy a terméket közvetlenül hozzájuk szállítja, ami időt és pénzt takarít meg.

Most lenyűgözhet mindenkit, akit ismer, az online pontozásokkal. Bármit megvásárolhat, amire szüksége van kar és láb nélkül. Ezen felül, amit vásárol, azt közvetlenül Önnek szállítjuk! Ossza meg új tudását másokkal, hogy ők is hasznot húzzanak.