Ezek a tippek hatékonyan segítenek Önnek fittnek lenni

Nem különbözteti meg, hogy megpróbál-e néhány fontot felvenni, vagy teljes maratont üzemeltetni, a fitnesznek fontos szerepet kell játszania az életében. Ez a cikk a legegyszerűbbet biztosítja, függetlenül attól, hogy milyen formában vagy jelenleg.

Ne aggódjon, ha ez a helyzet. A gyaloglás egy másik nagyszerű kis hatású tevékenység. A kerékpározás nagyszerű módja annak, hogy néhány kalóriát égjen, és pénzt takarítson meg a gázra.

Keverje össze az edzésprogramot rengeteg gyakorlattal. Ezzel a következő napon edződik a motiváció.

A személyi edző nagyszerű azok számára, akik időt akarnak szánni a fitness szint növelésére. A személyi edzők motiváló megismerést nyújthatnak azzal kapcsolatban, hogy miként alakíthatnak ki sok tapasztalatot.

Tartsd naprakész naplót. Jegyezd meg az edzésedet, és minden további mozgást, amivel részt veszel. Vegyen egy lépésszámlálót, és nézze meg, hogy hány lépést tesz a nap folyamán; írd le ezt is le. Ez az írásos elszámoltathatóság felbecsülhetetlen értékű lesz a fejlődésed nyomon követésében.

Tedd magadnak olyan gyakorlatokat, amik tetszenek, és kevésbé megrázóak lesznek. Az elmélet az, hogy az emberek megpróbálják elkerülni a legnehezebb gyakorlatokat. Hódítsd meg gyenge gyakorlatait rendszeresen, amíg nagyszerű vagy rájuk.

Ha súlyokat emelsz, akkor segítesz az izomtömegnek, ha sok újrateremtést végezsz könnyedén; ez ellentétben áll a kevés súlyos repsével. Az izomtömeg nem arról szól, hogy képes legyőzni a legtöbbet, de elviselni a leghosszabbat anélkül, hogy elvesztené az erejét. Néhány legjobb edzés harcosok ezt a különleges módszert gyakorolják.

Szeretne növelni annak szükségességét, hogy többet szerezzen az edzésedből? A nyújtás nagyszerű a testéhez, és akár 20% -kal növelheti erejét. Kb. Fél percet vesz igénybe, hogy az izmok között húzzon el. Az egyszerű szakaszok segítenek az edzés javításában.

A kerékpározás ütemét 80 és 20 év között kell tartani, amikor biciklizik. Ez a sebesség lehetővé teszi a nagyobb távolságok nagyobb sebességgel történő lovagolását anélkül, hogy térdre kényszerítené. Ez az a fordulatszám tartomány, amelyet célozni kellene.

Ez egy nagyszerű módja annak, hogy elkezdjük a szabad napot és építsünk ki egészséges edzésmódokat.

Szeretne megtalálni azt a módot, hogy egyszerűbbé tegye a nadrágot? Segíthet az utat megváltoztatni. Képzeld el, hogy a könyökét alulról húzza, nem pedig az állaidat. Ez az elme trükk teszi az ászokat kevésbé kihívónak, és lehetővé teszi, hogy többet töltsön ki.

Ezek a szavak csak a meghallgatással képesek megölni motivációját. Amikor a munkára utal, nézze meg, ahogyan bármit is csinál, mint például úszás vagy kocogás.

A cikk tanácsa segít abban, hogy jobban elérje a személyes fitness céljait. Csak adj egy kis motivációt és jól fogsz járni. Hamarosan látni fogják az előnyöket, és az egész életük végéig tart.