A csodálatos New York

 

New York, New York, mi más is juthat az eszünkbe erről a dalszövegről, Frank Sinatra és New York. Milyen igaza volt Sinatrának, hogy részese akart lenni ennek a csodálatos városnak.

Ott élni egy életérzés, mert a város soha nem alszik. Akár az éjszaka közepén akarunk kirándulni, a parkban sétálni, pizzát enni, ez mind megoldható. Nem csak betondzsungelből áll, mivel a városfejlesztők nagyon oda figyeltek a parkosításra.

Természeti adottságok tekintetében kevés látnivaló van, de mint tudjuk New York rendelkezik egy olyan védjeggyel, ami semmihez se hasonlítható, ez pedig nem más, mint a látkép madártávlatból.  A felhőkarcolók, a naplemente a legnagyobb élményt nyújtják.

Ha gyalogosan, vagy akár kettő vagy négykeréken szeretnénk bejárni a várost ez mind adott, 4 dollárért elektromos mopedeket kölcsönözhetünk. Az éjszakában találhatunk mindenki számára megfelelő programot, legyen az Hip-Hop , Rock vagy egy kis romantika. Itt senki nem marad le a szórakozásról.

New York egy metropolisz, ami tele van lehetőségekkel, kultúrával, gasztronómiával, izgalommal, szépséggel és rejtett nyugalommal. És ez mind az átlagember számára is ott van, kézzel fogható.

A remek adottság, a méret, mindenkié.

Mindenki megtalálja a számára megfelelő programot, ami nem biztos, hogy egy Rolling Stones koncert lesz, de van miből csemegézni.