Minden, amit tudni akart az iPhoneodról

Van egy iphone, de úgy érzi, hogy nem használja teljes mértékben a készülékét? Látja, hogy más emberek hatékonyabban lépnek kapcsolatba az iPhonejukkal? Ha ez úgy hangzik, mint te, megtanulhatja az iPhone-t és a különböző módokat, hogy maximalizálja a használatát ma.

Próbáljon meg tartani az első oldalon leginkább használt alkalmazásokat. Ez azért fontos, mert csökkenteni szeretné, hogy mennyi időt keressen a kedvencek által használt funkciókhoz. Rendelje meg a legszélesebb körben használt funkcióit az első oldalon a legkevésbé használható módon a kényelem érdekében.

Ha véletlenül nedves az iPhoneod, remélem! Először ne nyomja meg a bekapcsológombot; ez további károkat okozhat. Szárítsuk le a telefont, amennyire csak lehetséges, majd tedd egy tálba nyers rizzsel. Hagyja, hogy legalább 12 órán át üljön. Ennek segítenie kell a telefont kiszáradni és újra használni.

Ha az Autocorrect azt akarja, hogy válasszon egy bizonyos szót, és nem akarja ezt a szót választani, akkor nem kell a kis X-re kattintania. Bárhol máshol is megérintheti a képernyőt, és a kis javaslat el fog tűnni! Ez sokkal gyorsabb lehet, mint az X-re való kattintás

Soha ne töltsön le olyan alkalmazásokat, amelyek nem kifejezetten az iphone számára készültek. Ha igen, kockáztatja a telefon stabilitását és használhatóságát. Más alkalmazások vírusokat hordozhatnak. Csak olyan alkalmazásokat használjon, amelyek kifejezetten az iPhone-hoz lettek jóváhagyva, hogy a telefon képes legyen maximális hatékonysággal működni.

Ahhoz, hogy kedvenc webhelyét egy kicsit gyorsabban és sokkal könnyebbé tegye, állítsa be a kezdőlapját. Bár ezt a Macintosh Safari alkalmazásával nem lehet olyan simán végrehajtani, hogy csak egy extra csap segítségével érheti el a kívánt oldalt. Adja hozzá az oldalt a könyvjelzői listájához, majd győződjön meg róla, hogy a lista tetején van. Így csak pár csap van a kedvenc oldaladtól.

Ha rendelkezik iphone-val, akkor azonnal meg kell vásárolnia egy telefont. Az utolsó dolog, amit meg akarsz történni, az, hogy a telefon felrobban, mert nem védte meg megfelelően. A néhány méter magas betonra való leszállás jelentheti a telefon bukását, így megvédheti a lehető legjobbat.

Amikor bejövő hívása van az iPhone-on, elnémíthatja a gyűrűt egyetlen gombnyomással. A Sleep / Wake gomb egyszeri megnyomásával a gyűrű néma üzemmódba kerül. Ha a hívót egyenesen a hangpostafiókjához szeretné küldeni, a gombot kétszer megnyomhatja.

Ezek a javaslatok csak az iPhone használatának kezdete. Próbálja ki őket, és használja azokat, amelyek a legjobban megfelelnek az Ön számára. Az iphone egy drága befektetés, amennyit csak lehet, ki kell használni. Próbálja ki ezeket a tippeket, és megkezdi a tudásbázis növekedését és élvezni fogja az iphone-t.