Kérdése van a laptopokkal kapcsolatban? Olvassa el ezt a darabot

Amikor saját magának szeretne vásárolni egy laptopot, fontos, hogy kitaláld, mi az eszköz. Ellenkező esetben csak azt dönti el, amit az eladó mond neked. Olvassa el ezt a cikket, hogy megértse az alapvető ismereteit arról, hogy mire van szüksége egy laptopban. Ne engedje, hogy az eladó kiválasztja az új laptopját. Szerezze be a kívánt laptopot.

Nézze meg az otthoni bevásárló hálózatokat, és találjon néhány remek laptop-ajánlatot. Az ilyen típusú webhely havi kifizetéseket tesz lehetővé, és nem végeznek hitelvizsgálatokat. Szerezze be a szükséges laptopot egy kis fizetéshez minden hónapban.

Vegye figyelembe az akkumulátor élettartamát, amikor laptopot vásárol. Ha olyan laptopot vásárol, amelynek minimális akkumulátor-élettartama van, nehezebben fogja használni útközben, különösen, ha a konnektor nem érhető el Önnek. Ehelyett válasszon egy laptopot, amely több órányi akkumulátort kínál, hogy növelje a hordozhatóságot és a kényelmet.

Mindig ellenőrizze a laptop akkumulátorának élettartamát. Ha gyakran útközben tartózkodik, elengedhetetlen a lehető leghosszabb akkumulátor-élettartam. Az akkumulátor használatára vonatkozó specifikációk gyakran hivatkozhatnak egy minimális beállításokkal működő laptopra. Nézze meg a specifikációkat, és ítélje meg ezt a várt igényei alapján.

Ne feledje, hogy a laptop nem hosszú távú befektetés. Valószínűleg csak legfeljebb hat éven keresztül használja fel, mielőtt vagy cselekményre kényszerülne, vagy úgy dönt, hogy éppen túl elavult. Ez azt jelenti, hogy költségvetésének meghatározásakor figyelembe kell vennie a pótlási költségeket.

Ha kicsi költségvetéssel vásárol laptopot, keressen felújított laptopokat. Ezek használt laptopok, amelyeket már megtisztítottak és behangoltak. Nagyon sok lehet egy tökéletesen működő laptopon. Még mindig el kell végeznie néhány kutatást, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a választott számítógép megfelel-e az Ön igényeinek.

Ügyeljen arra, hogy a laptop akkumulátora ne teljesen meghaljon. Minden alkalommal az akkumulátor elveszíti az energiatartó képességét. Ehelyett, ha észreveszi, hogy lemerül az áramellátás, vagy kapcsolja ki a laptopot, vagy csatlakoztassa az áramforráshoz.

Fontolja meg a laptopban található szoftvert. Vannak olyan programok, mint a szövegszerkesztők és a táblázatok, amelyeket fontos lehet fontolóra venni. Legyen óvatos, mivel a mellékelt szoftverek egy része túl magas. Tudnia kell, hogy a csomag tartalmazza a teljes verziókat, a demo verziókat vagy a shareware programokat.

Annak elkerülése érdekében, hogy a laptop árán még több költség merüljön fel, hagyja ki a képzeletbeli szoftvert. Rengeteg ingyenes alternatíva áll rendelkezésre, például a Google Docs a Microsoft Word helyett. Csak akkor vásároljon szoftvert, ha munkába vagy iskolába kell, és beszéljen a rendszergazdával a vásárlás előtt rendelkezésre álló kedvezményekről.

Tesztelje minden olyan laptop billentyűzetét, amelyet megvásárol. Lehet, hogy imádja a képernyőt, a méretet és az alakot, de ha a billentyűzet nem igazán működik az Ön számára, akkor az idő múlásával gyenge tapasztalatok lesznek. A legtöbb időt gépelés közben küldi el laptopjára, így a billentyűzetnek kényelmesnek kell lennie.

Új laptop vásárlásakor ne zárja ki a felújított lehetőséget. Időnként ezeket egyszerűen kinyitották, majd visszatértek a boltba, mert a tulajdonos meggondolta magát. Mivel a dobozt kinyitották, már nem lehet újként eladni. Ezzel a módszerrel sokat lehet beszerezni.

Sok szempontot figyelembe vesz a laptop beszerzése. Ne hagyja, hogy az értékesítésért felelős személy felelős legyen a döntéseiért. Használja a fenti tippeket, hogy biztosítson egy nagyszerű laptopot. Ez biztosítja, hogy a lehető legjobb laptopot vásárolja meg a lehető legjobb áron.