Figyelembe veszi a videó marketinget? Vessen egy pillantást ezekre a jó javaslatokra

Bárki, aki érdekelt abban, hogy a következő szintre jelentősen pozitív hatást gyakoroljon üzleti tevékenységére, meg kell vizsgálnia a videó marketinget. A következő darab nagy kiindulópont.

Ne feledje, hogy a videó készítése csak a fele. Ön is népszerűsíti saját videóját, hogy kitettséget érjen el. Ha eladja a videót, jelentősen megnő a kattintások száma. Lehet, hogy elkészítette a világ legnagyobb videót, de meg kell győződnie arról is, hogy a célzott ügyfelek látják a tartalmat.

Tegye tartalmát érdekesnek. Győződjön meg róla, hogy a videó valóban tömörít. A YouTube-on való megjelenítés több képet kaphat, de nem, ha a videók unalmasak és érdektelenek.

Miután összegyűjtötte az első videó fontos adatait, készítsen újat!

Biztosan tudnia kell, hogy a videó hatékony-e vagy sem. Elkezdheted a találgatással, hogy mennyire értékes a videó a videóra. Nézd meg a dolgokat, hogy hány ember nézte meg a videódat, és nézd meg, hogy melyik van, és próbáld meg kitalálni, hogy miért.

Ha úgy dönt, hogy videót küld a YouTube-ra, győződjön meg róla, hogy mérlegelheti a megmaradt megjegyzéseket. Ha túl elfoglalt vagy ahhoz, hogy lépést tartson a felhasználók észrevételeivel, és rengeteg spam vagy negatív visszajelzés érkezik, akkor esetleg le kell tiltania őket.

A videónak rövidnek és egyenesen a pontig kell lennie. Az emberek az interneten gyorsan akarnak a feladatról a feladatra lépni. Próbáljon meg tartani egy videót 5 perc alatt, ha azt szeretné, hogy az emberek egy másik videóra szörfözjenek. Még ha fantasztikus a tartalom, akkor nem lesz jó, ha a nézők félbeszakadnak.

Hagyja, hogy az emberek tudják, hová juthatnak el sietve. Az összetévesztés elkerülése érdekében az utasításokat egyszerű és tömörvé kell tenni. Egy nagyszerű lehetőség minden videó befejezésére.

Ez lehetővé teszi az emberek számára, hogy megtekinthessék a videót a webhelyén, a nézők közvetlenül megtekinthessék a videót azon a helyen, ahol vásárolnak termékeket is. Ön továbbra is jóváírja nézeteit, mivel a YouTube-felhasználók számára elérhető analitikai eszközök nyomon követik azokat a nézőket, akik egy másik webhelyen figyelték a videót.

Ne készítsen olyan videókat, amelyek rejtett napirendjei lehetnek a videókhoz. Ha a cél az értékesítés, akkor tegye ezt egyértelművé. Hozzon létre kapcsolatot a videókkal a megjegyzésekben.

Gondolj csak arra a hirdetésre, amit láttál, és látni fogod, hogy a zene lehet. Gondolj a zenére, ami jól illeszkedik a témához, és add hozzá. Az ügyfelek megtalálják a videót, ha élvezik a zenét. Ez egy jó módja a hangfelvétel helyettesítésére, ha az arcod nem lesz a képernyőn.

Gyakran ismételten ugyanazokat a kérdéseket kapja ügyfeleitől? Ezután válaszolhat bizonyos kérdésekre. Egy videó, amely nagyszerű módja annak, hogy üzleti tevékenységét személyesebbé teheti.

Adjon meg egy promóciós freebie-t, mint például egy informatív e-könyvet, és tájékoztassa őket arról, hogy mit szerezzen be a bejelentkezésért. Hiszik az arcodnak.

Az ügyfelek élvezni fogják a bennfentes nézetet, és érdeklődni fognak a vállalkozás életének figyelemmel kísérésével.

A sikeres marketingszakemberek megértik, hogy mennyire fontos válaszolni a nézők által hagyott megjegyzésekre. Sokszor van idő, amikor az emberek időben kérdeznek.

Nagyszerű módja annak, hogy növelje üzleti sikerét a videó marketing révén. A tények és az alapok kritikusak az intelligens kampány létrehozásához. Vegyük az ide kapott tippeket, és használd őket, hogy a videó marketing kampánya megveri a versenytársaidat.